Passa al contingut principal

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE CAP DE SETMANA AL CIAB

Els entorns de Bonvilar tenen un gran valor ecològic i social. Paisatge tranquil i d’aspecte rural, és una combinació harmoniosa de camps, boscos i torrents que acullen una biodiversitat notable i ajuden a equilibrar l’entorn urbà. A més de conèixer aquest espai i equipament, permet conèixer l’Anella Verda de Terrassa en el seu conjunt.
Aquest Programa d’activitats és una invitació a la ciutadania de Terrassa per a descobrir i gaudir d’aquests espais de maneres molt diverses.
El Programa tenen com a punt de referència i inici el Centre d’Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) que ofereix als visitants diferents serveis.  En el programa podem trobar:
Tallers:   de màscares, estampar samarretes,  fer un herbari
Itineraris: El torrent de la Grípia, el torrent de la Betzuca, visita a la maria de C n’Arnella,  recorreguts amb bici, caminades suaus
Activitats: Fitness pre-part i post part, excursió de marxa nòrdica, Photowalk amb instagram per l’Anella Verda.
Un total d’11 activitats diverses dirigides a tots els públics en general.
Per a més informació i per a fer suggeriments es pot trucar al telèfon  937397000 Ext 4131, i al nou web del’Anella Verda. 

Aquesta és una nova eina de comunicació al servei de la ciutadania, que informarà de tots els aspectes relacionats amb l’Anella Verda de Terrassa. Què és? Els equipaments, els valors, les activitats , els itineraris... Tractarà aspectes informatius, divulgatius i del coneixement, així com rebre aportacions i suggeriments de la ciutadania.
Aqui podeu consultar el programa en format Pdf.
Aqui les activitats individualment.

Comentaris