Passa al contingut principal

MANIFESTACIÓ #CatalunyaSocial #6abril

Apreciades veïns i veïnes:

Recordeu que aquest 6 d’abril, les entitats socials, veïnals i sindicals- entre elles la Confederació d’AV de Catalunya, la CONFAVC- hem convocat una manifestació «Per una Catalunya social » per a demanar un gir radical en les polítiques públiques.

Volem un sanitat universal i gratuïta i que s’aturi la retallada dels seus serveis; una aposta clara a una educación pública, inclusiva i una escola catalana que garanteixi el seu accés a tot el veïnat; exigim unes polítiques actives d’ocupació i la retirada de la reforma laboral, i que contra la pobresa i la precarietat es garanteixi la digntitat de les persones amb una Renda Garantida Ciutadana, tal com proposa la ILP en tràmit parlamentari.

La dació en pagament i el lloguer forços dels pisos buits; la retirada inmediata de la reforma de l’avantprojecte de llei de l’avortament i de l’administració local se sumen a les altres reivindicacions que us adjuntem en un document, i per les quals els veïns i les veïnes sortirem el carrer aquest diumenge.


Recordeu, ens trobem a les 11:30 h a la cantonada Via Laietana / Fontanella.

Cal dir prou i sortir el carrer : Volem una “CATALUNYA SOCIAL”!

Us adjuntem el resum de les propostes i els cartells. Més informació: CONFAVC Facebook: Per una Catalunya Social  #CatalunyaSocial #6abril

Comentaris