Passa al contingut principal

#16F Manifestació PEL DRET A L'HABITATGE

Com no pot ser d'un altra manera, des de l'Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina, recolzem i donem suport a la manifestació convocada pels companys de la PAH. Ens afegim al malestar general contra el genocidi financer al que ens estan sotmeten.

Dimarts, 12 de febrer, al congrés dels diputats, decideixen si entren a tràmit la ILP, dació en pagament. Campanya de la que ens vam adherir als companys de la PAH  en la recollida de signatures, com ho van fer la Fav Terrassa, CC.OO, UGT i entitats dels tercer sector.

Campanya d'èxit total, una vegada recollides 1.400.000 signatures. Ara és l'hora de la democràcia i diputats dels congrés. Creiem que són un molt elevat número de signatures recollides per que els diputats ho tinguin em compte. Repetim, és l'hora de la democracia.

El 16 de febrer hem de fer sentir la veu de la ciutadania al carrer reclamant solucions als desnonaments i defensant el dret a l'habitatge. Dació en pagament i lloguer social ja!


Exigim als governs i als partits que els conformen que legislin en favor de les persones no dels bancs i les èlits econòmiques !!!!
Comentaris