Passa al contingut principal

NOVA JUNTA FAVT

Una vegada celebrada l'assemblea, ara toca escolli junta i executiva. Èxit participatiu a l'Assemblea i èxit de gent que vol formar part de la junta, 15 associacions ens hem proposat per treballar per la FAVT.

Ja tenim un candidat, Emiliano Martínez de l'Avv. Sant Pere Nord.

Nosaltres, l'Avv la Maurina, recolzarem a qui sigui capaç de treballar en aquesta direcció:

  • La FAVT a d'estar al servei de les associacions de veïns i veïnes, no al servei de partits polítics. A l'Assemblea va se demandat per varies associacions.
  • Integradora de tos i totes les associacions. Després de l'èxit de l'assemblea anem pel bon camí.
  • Millora de l'organització interna, fer-la més àgil, més ràpida. Quan la demanda d'un esdeveniment o problema que sorgeixi, ha de actuar amb més rapidesa.
  • Més gestió (interna) però sense oblidar la formació.
  • Treballar pocs temes però en més intensitat i dedicació. Per exemple:
  1. Recolzar la ILP de la dació en pagament
  2. Peatge de les Fonts, zona tarifaria zona 2, Pla de Mobilitat 2014.
  3. Reclamar que s'acabi  el metro de Terrassa, Pla de Barris, construcció d'escoles e instituts pendents.
  4. Propostes de participació ciutadana, millora dels Consell de Districte.
  5. Recuperar el carrer, l'esperit dels anys 80. Com ens ha demostrat el 15M que és pot fer. Enfortir les relacions i cooperacions entre totes les entitats socials de la ciutat. Treball en xarxa.
  6. Projecte de Interculturalitat com a element vertebrador de les polítiques locals de integració socio-cultural i foment de la convivència.
Aquest és el nostre ideari, en aquesta direcció volem treballar. Tot això està resumit, són els punts bàsics per començar. Tot els punts es poden millorar, desenvolupar i treballar. Però com a tret de sortida, repetim, recolzarem a qui i ens porti en aquesta direcció.

Amb de fer una FAVT forta, cohesionada, que sigui un referent  a la ciutat, la veu de tots els veïns i veïnes, amb autoritat, contundència, que se'ns senti en força. Que defensi i reivindiqui les demandes que actualment reclama la societat davant les administracions competents.

Joan Centelles Centelles
President AV La Maurina

Comentaris