Passa al contingut principal


Fins ara ens hem reunit amb el Regidor de'Educació Manel Pérez Díaz, Josep Rull i Josefina Soler i diputats PSC del parlament.Moltes gràcies a tots. Ens queda pendent la propera reunió amb el director territorial d'Ensenyament, Lluís Baluenas, que està pendent de confirmar. El regidor i diputat del parlament Josep Rull Andreu, es va comprometre l'última reunió ha que facilitaria i agilitaria per que fos el més aviat possible. De moment sembla ser que no hi ha molt bona predisposició ha que ens rebi el director territorial d'Ensenyament. Primer haurem de passar per el inspector de la comarca. Seguirem esperant.




Terrassa 18 de febrer de 2012


Benvolguts companys / es.

Davant els últims esdeveniments i des de la publicació al Diari Local referent a la no inclusió en els pressupostos d'aquest any del nou edifici de l'Institut Les Aymerigues, des del Ampa de l'Institut no entenem la prioritat del Govern a aplicar les retallades al sector que es li suposa el més bàsic i on s'està jugant amb l'educació i el futur dels nostres fills.

Som conscients que estem suportant una gran crisi econòmica la qual està portant a tots els governs de tots els països del món a unes retallades i reformes econòmiques sense precedents i que el nostre govern és un dels més castigats, però també creiem que les retallades no es s'han adequat i aplicat en l'ordre corresponent sent l'educació i la sanitat les més perjudicades quan entenem que és prioritat del govern protegir aquests dos sectors.

Des de l'AMPA de l'Institut Les Aymerigues estem duent a terme una sèrie de reunions amb responsables i Regidors de l'Ajuntament i de diferents departaments ja que el nostre interès és exclusivament l'educació, el benestar i el futur dels nostres fills.

Incondicional és el suport que estem rebent d'algunes de les AMPAS adscrites a l'Institut, Escola Ponent, El Vallès i Roc Blanc de Viladecavalls i de totes les associacions de veïns del districte IV, AV La Maurina, AV Roc Blanc i Av La Cogullada, comptant amb el suport de la Regidora del districte IV la SRA. Josefina Soler, Manel Pérez Regidor de Educació,
Josep Rull Regidor de CiU que s'ha compromès amb nosaltres per parlar amb el director d'ensenyament territorial Sr. Lluís Baulenas per tal d'agilitar la reunió que tenim pendent amb el, Daniel Font i Montserrat Capdevila Diputats del Grup Parlamentari Socialista que també s'han compromès amb nosaltres en la reunió mantinguda el dia 17-02-2012 portar a tràmit una proposta de resolució a la taula del parlament i proposar una reunió amb la Sra. Irene Rigau responsable d'Educació del Govern amb els AMPAS adscrits i associacions de veïns que estiguin interessats.


Gràcies a totes / tots pel vostre suport i interès que al llarg d'aquest procés esteu prestant i esperem que aquesta petita lluita que de moment estem desenvolupant ens obri alguna porta a l'esperança i el començament de la construcció del nou edifici de l'Institut de les Aymerigues sigui una realitat molt propera.

AMPA Institut Les Aymerigues

Comentaris