Passa al contingut principal

La Maurina Solidaria amb la Marató de TV3




Hola a tots i totes,

El proper diumenge 18 de desembre de 2011 de 10:00 h fins a les 14:00 h a la Plaça de l' "Assemblea de Catalunya", celebrem La Maurina Solidària amb La Marató de TV3.

Aquesta activitat la hem organitzat La Colla Diables de La Maurina  conjuntament amb Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina. Però lo que ens agradaria molt és que participéssiu tots  els que vulgueu. Com veieu en l’encapçalament del cartell, ha de ser una cosa de tota La Maurina, no només d’unes entitats. La volem oberta i que sigui participativa, que tothom si sumi a la jornada de la manera que cregui oportuna.

Aquí sota us fem cinc cèntims de lo que tenim preparat, però estem oberts a rebre idees i propostes vostres. Si voleu participar  poseu-vos en contacte amb nosaltres a aquestes adreces de correu o més senzillament, veniu diumenge a la festa:

Diables:  diablesmaurina@hotmail.com      Av La Maurina:   avmaurina@gmail.com


Activitats:

  • Actuació de "La Dina de la Maurina"
  • Tabalada dels Diables Maurina
  • Tallers Infantils
  • "Paradetes" solidàries
  • Sorteig Panera Solidària (venda de tiquets)
La idea de la Panera Solidària és que cadascú de nosaltres aporti un paquet o producte de menjar o de neteja, un producte de primera necessitat, i entre lo que tots aportem i lo que puguem recollir pel comerços del barri, farem una o vàries paneres, segons lo recollit i les sortejarem previ venda de números. ( per exemple: un paquet d’arròs, pasta, sabó, etc...) .
Tot lo que recollim, entre la Panera, tallers infantils  i paradetes Solidàries és lo que enviarem a la Marató de TV3.

i molt més....

Us hi esperem !!!

Us adjuntem cartell, feu difusió, moltes gràcies !!!!!!!


              


Comentaris