Passa al contingut principal
El 15M de Terrassa i l'Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina us conviden a la Xerrada del Vicenç Navarro : democràcia actual i el seu lligam amb els poders financers. Esteu tots convidats!!!!


El proper dissabte 3 de desembre, a les 12h, comptarem amb la presència del professor Vicenç Navarro a Terrassa, convidat pel moviment 15-M de la ciutat. L'acte tindrà lloc a la sala d'actes de la Biblioteca Central de Terrassa, al Passeig de les Lletres núm.1.
Amb el professor Navarro tindrem oportunitat de debatre al voltant de la democràcia actual i el seu lligam amb els poders financers.

Esperem la vostra assistència!
Esdeveniment al Facebook.
Grup de Democràcia del 15-M Terrassa

En Vicenç Navarro és catedràtic de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra. També és professor de Polítiques Públiques a la Universitat Johns Hopkins (Baltimore, EEUU) des de fa 35 anys. Ha estat assessor de les Nacions Unides, de l'Organització Mundial de la Salut, així com assessor en matèria de reforma sanitària dels governs de Xile, Cuba, Estats Units o Suècia. És autor de 24 llibres, i recentment ha publicat el llibre 'Hay alternativas', conjuntament amb els economistes Juan Torres López (professor d'Economia Política de la Univ. de Granada) i Alberto Garzón (diputat al Parlament espanyol per Izquierda Unida).
Blog d'en Vicenç Navarro: www.vnavarro.org

Comentaris