Passa al contingut principal

Festa Major 2016

Novament des de l'Associació de Veïns i Veïnes hem organitzat una nova edició de la Festa Major de La Maurina: Hem considerat necessari mantenir aquest espai de trobada, convivència, apropiació del carrer per les persones i enfortiment de relacions comunitàries. 

Us presentem un seguit d'activitats a diferents espais del nostre barri i pensades perquè grans i petits puguin trobar el seu espai per gaudir i passar-s'ho bé amb la seva família, amics i amigues, companys i companyes, veïns i veïnes. També és una bona oportunitat perquè diferents entitats i col·lectius del nostre barri ens mostrin les seves activitats i els puguem acompanyar i animar-nos a col·laborar amb ells. 

La Festa Major és una contribució més a un barri viu com el nostre, on gent humil, treballadora i de procedències diverses aspira a viure amb dignitat i amb uns mínims vitals per fer-ho possible al seu abast. Però aquests dies també volem recordar i agrair l'esforç d'entitats, serveis i persones que s'impliquen dia a dia, en generar espais de convivència, formació personal, suport, empoderament, valors, solidaritat i esperança al petit univers humà que conforma el nostre barri. 

En moments complexos i complicats per a molta gent com els que està passant la nostra societat aquesta implicació i aquesta xarxa comunitària és fonamental i imprescindible per encarar un futur millor per a tothom. Des de l'Associació de Veïns també volem continuar implicats en totes aquelles iniciatives socials i institucionals encaminades a millorar les condicions de vida de tothom, a l'enfortiment dels serveis públics i cohesionadors i a la recuperació d'uns drets socials i de ciutadania cada vegada més mercantilitzats i inaccessibles per les classes populars. 

Novament volem agrair la col·laboració d'entitats, comerciants i voluntaris que fan possible articular i fer possible aquesta Festa Major i fer una crida a la vostra participació i gaudiment que és allò que dóna sentit a aquests dies extraordinaris al nostre barri. 


Bona Festa Major de La Maurina a tothom.

Comentaris