Passa al contingut principal

Volem Institut Aimerigues NOU pel curs 2016 JA!

Terrassa revisarà la preinscripció del pròxim curs per la baixa natalitat. Amb tot, la demanda i per tant la pressió demogràfica es manté en la Secundària i el Batxillerat, sent imprescindibles les programacions de centres d’ensenyament previstes a la ciutat.


Des de l'Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina considerem aquesta problemàtica un tema prioritari, tal com va quedar reflectit a l’Assemblea general del passat dissabte, i continuarem treballant i reivindicant fermament la necessitat d’un institut al nostre barri, així com la construcció del Institut Les Aimerigues, principal potencial per tot el Districte 4, i provisionalment a l’antiga Escola Germans Amat que el proper curs ja quedarà petita.

                                                    Foto: Viquipèdia

 Des de la nostra associació apostem per l’educació pública, de qualitat i en català, i considerem de vital importància per les característiques socials i econòmiques tenir equipaments dignes i amb una dotació de serveis i instal·lacions de qualitat per que el jovent del barri pugui desenvolupar la seva etapa formativa sense haver de marxar a altres llocs per aquesta mancança.

Els veïns i veïnes de La Maurina considerem que un projecte d’aquestes característiques no només comporta un benefici pel sistema educatiu local i del territori, sinó també un element que afavoreix les condicions de vida i la cohesió social del nostre barri.


Per aquesta raó, des de la nostra associació, i conjuntament amb el veïnatge del barri, continuarem en aquest nou període que s’obre reivindicant la construcció del Institut Les Aymerigues, i la dotació de noves ofertes i línees d’educació secundaria per donar cabuda a les oportunitats i necessitats del jovent i dels pares i mares del nostre barri.

Comentaris