Passa al contingut principal

Nadal Gran 2013





Les associacions de veïns de LA MAURINA, LA COGULLADA, CA N’AURELL, ROC BLANC i CAN PALET DE VISTA ALEGRE organitzem de nou una FESTA DE NADAL dedicada específicament a la nostra gent gran, avis i jubilats i més concretament a aquells avis i àvies que suporten habitualment situacions de solitud i que no poden sortir de casa per problemes de mobilitat.

Convidem a aquestes persones a la festa NADAL GRAN 2012 i esperem que col·laboreu amb nosaltres; de manera que si coneixeu algun veí, veïna, amic que estigui en aquesta situació, el convideu a participar. Si voleu vosaltres el podreu acompanyar.

La festa la durem a terme el proper diumenge 16 de desembre a les 4 h de la tarda i tindrà una durada aproximada de 4 hores, al local soci-esportiu de La Cogullada
(Av. Joaquim de Sagrera, 15). L’acte consistirà en una xocolatada amenitzada amb nadales a càrrec de la Coral Infantil del col·legi Vallès i també ens acompanyaran la Orquestra Rekors; també tindrem alguna partideta del tradicional Quinto i la visita del nostre particular i original “Papa Noël”.

A fi de poder preparar amb temps, tant l’espai de la celebració, com l’organització dels trasllats dels avis i àvies que ho precisin, preguem ens confirmeu la vostra assistència abans del 12 de desembre als telèfons que acompanyem seguidament:


Albert Horta – 629 28 15 21
José Garcia – 657 38 56 90
AVV La Maurina                                

 
                                
Terrassa, 22 de novembre de 2013

La Junta de l’Associació de Veïns
us desitja Bones Festes

Las asociaciones de vecinos de LA MAURINA, LA COGULLADA, CA N’AURELL, ROC BLANC y CAN PALET DE VISTA ALEGRE organizamos de nuevo una FIESTA DE NADAL dedicada específicamente a nuestra gente mayor, abuelos y jubilados y más concretamente a aquellos abuelos y abuelas que soportan habitualmente situaciones de soledad y que no pueden salir de casa por problemas de movilidad.

Invitamos a estas personas a la fiesta NADAL GRAN 2012 y esperamos que colaboreis con nosotros; de forma que si conocéis algún vecino, vecina, amigo que esté en esta situación, lo invitéis a participar. Si queréis vosotros lo podréis acompañar.

La fiesta tendrá lugar el próximo domingo 16 de diciembre a las 4 h de la tarde y tendrá una duración aproximada de 4 horas, en el local socio-deportivo de La Cogullada (Avda. Joaquim de Sagrera, 15). El acto consistirá en una chocolatada acompañada de villancicos a cargo de la Coral Infantil del colegio Vallés, también estaran con nosotros la Orquestra Rekors; además tendremos alguna partida del tradicional Quinto y la visita de nuestro particular y original “Papa Noël”.

Con objeto de poder preparar con tiempo, tanto el espacio de la celebración, como la organización de los traslados de los abuelos y abuelas que lo precisen, rogamos nos confirmen su asistencia antes del 12 de diciembre a los teléfonos que acompañamos seguidamente:


Albert Horta – 629 28 15 21
José Garcia – 657 38 56 90
AVV La Maurina

 
Terrassa, 22 de noviembre de 2013

La Junta de la Asociación de Vecinos
les desea Buenas Fiestas


Comentaris