Passa al contingut principal

"Convivència al barri de La Maurina: murs que separen, murs que uneixen"

Benvolguts i benvolgudes,

 Des de el Pla de Barris de la Maurina , us volem convidar a participar en el Projecte:
  
 " Convivència al barri de la Maurina: murs que separen, murs que uneixen" . 

 Busquem veïnes i veïns del barri que expressin els records que tenen de quan van arribar-hi, com van contribuir en el desenvolupament del barri i amb quines actituds i accions millorarem el futur de la Maurina. Es seleccionaran les frases tant dels records (passat) com de les aportacions pel futur, i es traslladaran en alguns murs i façanes del barri. 

 Us convoquem pel proper 6 de novembre a les 10:00 h a l'Escola Mª Auxiliadora (C. Santa Mª Mazzarel•lo, ) per recollir les vostres aportacions. La convocatòria és oberta, és convenint que la feu arribar a altres membres de l'entitat i a qui creieu oportú. 

Us convoquem pel proper 8 de novembre a les 10:00 h a l'IES Les Aymerigues (C. Atenes, 59 ) per recollir les vostres aportacions. La convocatòria és oberta, és convenint que la feu arribar a altres membres de l'entitat i a qui creieu oportú. 

És molt important la vostra participació,es tracta d'un projecte comú per a la construcció d'una bona convivència. Aquesta trobada serà conduïda per representants dels alumnes de les escoles Germans Amat i Mª Auxiliadora.

 Us hi esperem!! 

 Aprofitem l'avinentesa per convidar-vos el dissabte 10 de novembre a les 12 h a l'Escola Roc Alabern (C. Mallorca, ) on el grup Kikirikí Teatre representaran l'obra "Tots som iguals", on s'incita a la reflexió sobre alguns estereotips, tòpics i rumors presents a les nostres vides. 

Entrada gratuïta! 

Agrairíem que confirméssiu la vostra assistència.

Comentaris