Passa al contingut principal
Benvolguts/des,

Us volem fer arribar una proposta de TOC Terrassa Òpera Còmica.

Aquesta companyia estrena aquesta dissabte 28 a les 8 del vespre l’espectacle El duo de l’africana.

Aquesta és una sarsuela que la companyia presenta en una nova versió marcadament còmica.
L’argument tracta dels embolics i intrigues dintre d’una companyia d’òpera: allò que passa darrera el teló.
S’afegeix el fet de remarcar volgudament l’aspecte grotesc dels arquetips del món de la lírica: l‘empresari sense escrúpols, gras i tip; el tenor irremeiablement preocupat per la seva delicada veu; la soprano amb aires de diva...
Tot plegat amb la voluntat de fer riure i gaudir, proporcionant a l’espectador moments d’autèntic esbarjo.
TOC proposa organitzar un servei d’autocar (a càrrec de la mateixa entitat TOC, tant el preu com l’organització del mateix) que faria el recorregut pels centres cívics per recollir els espectadors/es interessats i que els portaria fins a l’Auditori Municipal. La recollida seria entre les 18:30 i les 19:30. Un cop que sapiguem les persones interessades us faríem arribar els horaris exactes de recollida a cada Centre Cívic. Un cop acabada la funció, es tornaria allà on hagueu estat recollits.
El preu d’aquesta sortida gaudeix d’un descompte especial que inclou desplaçament i entrada a un preu per persona total de 8€ que s’abonaran en pujar a l’autocar.
Aquesta sortida podrà tenir lloc si hi ha un mínim de 40 persones interessades entre tots els barris.
A fi d’organitzar i confirmar la sortida, us preguem que adreceu les vostres reserves a la M. Teresa al correu musicaldifusio@musicaldifusio.com o al telèfon 670 094 053, fent constar que formeu part de l’acció Sortida duo de l’africana.
Com a molt tard divendres a mig dia us confirmarem la sortida.
Moltes gràcies per endavant
Si us plau, feu difusió d’aquesta sortida mitjançant taulell d’anuncis o xarxes socialsMés informació en el document adjunt adjunt.
Reserveu la vostra entrada a musicaldifusio@musicaldifusio.com

Estrena El duo de l'africana

Comentaris