Passa al contingut principal

SALUTACIÓ

Veïns i veïnes


Novament tenim a punt la Festa Major de La Maurina. La recuperada Festa Major del nostre barri tornarà a fer sortir al carrer a nens i grans, dones i homes, tots i totes amb ganes de gaudir i conviure en els nostres carrers i places.

Des de la Junta de l’Associació de Veïns, i amb pocs recursos però molta il·lusió, hem volgut preparar una nova edició de la Festa després de comprovar com l’any passat va haver-hi una molt bona acollida i una resposta i participació  molt important del veïnat en les activitats que vam poder organitzar.

Hem de continuar tots i totes vetllant perquè el nostre barri sigui un model de convivència i on la solidaritat entre persones de procedències i vivències diverses ens ajudi a tots i totes a encarar millor el futur. També ara més que mai hem d’estar units per afrontar de la millor manera possible els efectes d’una crisi que els ciutadans de a peu, els treballadors i treballadores, els jubilitats i jubilades,  no hem creat però que massa sovint ens volen fer pagar.

També volem aprofitar aquestes línies per fer una crida a tots els veïns i veïnes a que participin en el desenvolupament del Pla de Barris aportant les seves idees i opinions, i fent us dels diferents programes socials que els poden ajudar a millorar les seves condicions de vida. Aprofitem també per destacar que ja han finalitzat les obres de la nova escola del barri i des d’aquí volem saludar a tota la comunitat educativa del Roc Alabern, que sens dubte serà una escola modèlica i amb ganes de col·laborar en el desenvolupament social del barri, com ja ho està fent ara.

També volem agrair a les diferents entitats presents al nostre barri la seva predisposició a col·laborar per fer possible la Festa Major i agrair la seva implicació i dedicació per fer possible que tots i totes podeu gaudir de les activitats que s’han organitzat.

Ara només queda que sortiu al carrer i ompliu la Festa de somriures i amistat, d’alegria i de bon rotllo, i amb orgull proclamem que La Maurina és la seva gent.

La junta de la Associació de veïns de La MaurinaComentaris