Passa al contingut principal

EDITORIAL

Veï, veïna

Torna la Festa Major al barri de La Maurina. Novament des de l’Associació de Veïns ens hem vist amb força de preparar un seguit de propostes que facin possible gaudir durant un cap de setmana de diferents activitats al nostre barri amb tota la família, les nostres amistats i els nostres veïns i veïnes.

Una Festa modesta, d’acord a les nostres possibilitats organitzatives i econòmiques, però que podrà ser possible gràcies a la dedicació i l’entusiasme d’algunes persones i la col·laboració dels comerciants i les entitats del barri.

Tot i que fem una crida a tothom a participar de la Festa Major, som conscients de que estem vivint una situació complicada i difícil que sens dubte està fent passar angoixa, necessitats i incerteses a moltes famílies del nostre barri. En moments de crisi, on els mateixos problemes ens afecten a tots i totes sense distincions, cal que estiguem més units que mai, enfortint els vincles de solidaritat i treballant conjuntament per pal·liar els efectes de la crisi i reivindicar a les administracions les actuacions necessàries per evitar situacions d’exclusió social tot garantint la cobertura de les necessitats bàsiques de tothom.

El nostre és un barri divers amb gent de diferents procedències, creences i costums, però això no ha de ser un problema si som conscients que tots i totes tenim un objectiu comú que es viure del nostre treball per garantir un futur ple d’oportunitats i sense les dificultats que molts i moltes hem pogut passar, i malauradament encara podem tenir. Tots i totes amb els mateixos drets i els mateixos deures hem de ser protagonistes per superar conjuntament les adversitats i aconseguir les millores necessàries al nostre barri.

No podem passar per alt la posada en marxa en breu del Pla de Barris de La Maurina que implicarà una inversió important durant els propers anys en la millora urbanística dels nostres carrers, places i equipaments i en l’impuls de diferents programes socials enfocats a reforçar la millora de les oportunitat pel desenvolupament personal i col·lectiu de tots els veïns i veïnes. Uns projectes que únicament seran profitosos i exitosos si compten amb la participació, els suggeriments i la col·laboració de tots i totes nosaltres, que som els millors coneixedors de les necessitats i les problemàtiques que té el barri on vivim el dia a dia.

Amb el repte de treballar plegats per aconseguir millorar el nostre barri i que aquest sigui un model de convivència i amb l’esperança de deixar enrera els efectes de la crisi sobre les nostres famílies us volem demanar la vostra participació a la Festa Major i animar-vos a passar un cap de setmana d’alegria i diversió.

La Junta de l’Associació de Veïns de La Maurina

Comentaris